ASC Rent

Afscherming

FLEXIBEL  |  MINIMALE OVERLAST  |  DOORWERKMOGELIJKHEDEN

ASC Rent kan elk project voorzien van afscherming materialen. Door de steiger af te schermen, kan er bij slechte weersomstandigheden toch worden doorgewerkt. Ook kan hiermee overlast van stof bij straalwerkzaamheden of asbestverwijdering worden voorkomen. Wij bieden onderstaande afscherming aan:

  • Net afscherming methodes (50% of 90% wind en water reducerend)
  • Afscherming steiger door krimpfolie (100% wind- en waterdicht)
  • Afscherming steiger door gewapend folie (100% wind- en waterdicht)
  • Tentkapsysteem voor steigers

 

STEIGERNETTEN

Bij sommige werkzaamheden is het voor de veiligheid noodzakelijk om uw steiger af te schermen met netten. De afscherming van de steiger door netten voorkomt o.a. vallende materialen. Afscherming door 90% netten is zeer geschikt voor de bescherming van uw werkzaamheden tegen weersinvloeden als wind, regen en zon. ASC Rent levert netten die 50% of 90% wind- en water reducerend zijn.

 

KRIMPFOLIE

Afscherming van uw steiger door krimpfolie zorgt ervoor dat u kunt doorwerken bij slechte weersomstandigheden. Door het sealen uw steiger met krimpfolie ontstaat een wind- en waterdichte werkomgeving. Krimpfolie is een sterke en makkelijk te verwerken kunststof folie, die met een speciale brander strak om de steiger kan krimpen. Met onze speciale techniek brengen wij de krimpfolie als een nauwsluitend pak om de steigerconstructie aan.

 

REGENKAPPEN

Afscherming van uw steiger door regenkappen houdt in dat uw steiger wordt voorzien van een steigerkap. Deze uit aluminium profiel en steigerbuis geconstrueerde overkapping sluit de bovenzijde en een gedeelte van de rugzijde van de steiger regendicht af. Verschillende mogelijkheden zijn afscherming d.m.v. een tentkapsysteem met zeil of gewapende folie.

Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw project. Neemt u vrijblijvend contact met ons op.