ASC Rent

Service / onderhoud

Ook het adres voor service en onderhoud van uw materialen

Onderhoud HBI

Voorkom onnodige storingen en gevaarlijke situaties, laat uw takels onderhouden en periodiek keuren!Bij een periodieke keuring kijkt onze gespecialiseerde monteur naar slijtage, veroudering of verslechtering van de takel. Tevens zal de takel diverse test moeten doorstaan, zoals een beproevingstest om te kijken welke mankementen de takel eventueel heeft. Aan de hand van het rapport wordt bepaald of verdere onderhoud, revisie en/of vervanging van onderdelen noodzakelijk is. Onderhoudspakket vanaf € 275,- per takel excl. BTWUw takel wordt volledig onderhouden, schoongemaakt, gekeurd en gechecked. Indien blijkt dat uw takel mankementen heeft, zullen wij deze pas na uw goedkeuring vervangen.Onderhoudspakket vanaf € 75,- per CCB excl. BTWUw CCB wordt volledig onderhouden, schoongemaakt, gekeurd en gechecked. Indien blijkt dat uw CCB mankementen heeft, zullen wij deze pas na uw goedkeuring vervangen.Wanneer de takel wordt goedgekeurd ontvangt u een keuringsrapport en wordt de takel voorzien van een keuringssticker. Vergeet u nooit uw materialen voor en na ieder project tussentijds te inspecteren! Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen.

Keuringen steiger- en klimmateriaal

ASC heeft, als een van de weinige in Nederland, een hypermodern keuringsstation met gecertificeerde vakmensen die dit graag voor u uit handen nemen. Hiermee ontkomt u hoge boetes bij de ARBEIDSINSPECTIE.

Als optie heeft ASC ook de 24 uur Service met mobiele werkplaats, inclusief aluminium lasapparatuur. Al onze werknemers zijn erkende keurmeesters met het benodigde keuringscertificaat van DNV ( DNV-83057-IQC) en een ISO9606 lascertificaat van Vincote. ASC kan keuren en certificeren onder EN1004/EN2718/EN1808/EN2770/EN363 en NEN2484.Hierbij worden alle goedgekeurde materialen weer voorzien van een nieuw keuringslabel en een ASC-Keuringscertificaat. Tevens worden uw materialen opgenomen in een database, welke gebruikt kan worden voor een volgende keuring of in geval van diefstal. Wij keuren zelfs mét Aboma AMTeK-systeem.

Storingsdienst

Binnen ASC werken speciaal opgeleide service/storingsmonteurs wiens taken met name gericht zijn op het verhelpen van storingen aan hangbruginstallaties. Onze monteurs onderhouden niet alleen ons eigen materiaal op deskundige wijze, maar ook uw materiaal.  Per 2015 zijn wij een mooie samenwerking aangegaan met PowerClimber om u, als klant, meer kwaliteit voor een betere/snellere service te kunnen bieden.Wij streven erna om uw storing binnen 24-uur te verhelpen!STORINGSDIENST: 010-3027687