ASC Rent

Steigersystemen

Steigers zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende uitvoeringen die zijn afgestemd op de grote verscheidenheid aan werkzaamheden waarvoor ze kunnen worden ingezet. Voor vrijwel elke toepassing hebben wij het juiste materiaal. Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

 

Rolsteigers

De rolsteigers zijn verplaatsbaar, licht en geschikt om op grote hoogte te werken. Daarnaast zijn ze snel op en af te bouwen. Voor vele doeleinden geschikt.

Meer info

Gevelsteigers

De gevelsteiger wordt ingezet bij zwaardere renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. Voor de inzet op grotere projecten die langer moeten blijven staan is de gevelsteiger uitermate geschikt.

Meer info

Renovatiesteigers

De aluminium renovatiesteiger is uitstekend geschikt voor werkzaamheden aan laagbouw nieuwbouw en renovatie objecten. Te voorzien van regenkap met afdekzeilen.

Meer info


Toegangssteigers

Een betrouwbare trappentoren is een noodzaak op bijna elke bouwplaats. Onze trappentoren voldoet aan alle eisen van veiligheid.

Meer info

Metselsteigers

De allroundsteiger (metselsteiger) is zeer flexibel, eenvoudig en vooral snel te monteren. Door de afmetingen met slaghoogte van 2,2m ideaal voor iedere metselaar.

Meer info

Hangsteigers

Daar waar opbouw vanaf de grond niet mogelijk is, biedt de hangsteiger de ideale oplossing om toch een werkvloer te creëren.

Meer info


Daknoksteiger

Daksteiger

De ASC daksteiger is het ideale hulpmiddel bij werkzaamheden rondom dakkapel en schoorsteen. Te plaatsen met een hellingshoek van 30 tot 60˚.

Meer info